86
okunma
okunma
Tavuk Tarifleri, Reyhanlı Tavuk Güveç Tarifi, Reyhanlı Tavuk Güveç nasıl yapılır, Yapılışı Hakkında Bilgi, ve çok daha fazlası...
Reyhanlı Tavuk Güveç Tarifi

Reyhanlı Tavuk Güveç
1 çorba kaşıgı tereyag 2 tane sivri biber kemiksiz dövülmüş tavuk eti (yarım kilo kadar ) 1 ortaboy sogan tuz, reyhan ,naneSoğan küp küp dogranır. Tereyağla kavrulur. İnce ince doğranan biberler tuz reyhan ve nanede ilave edilip karıştırılır. İnce ince doğranan tavuklarda ilave edilip boyutları küçülecek ve hafif çiğlikleri gidecek kadar kavrulur. Güvece konup 200 derece fırında 20 -25 dk pişirilir.
Kaynak: pratikevyemekleri . com
Yorumlar
0 yorum