114
okunma
okunma
Balık Tarifleri, Fırında Levrek Tarifi, Fırında Levrek nasıl yapılır, Yapılışı Hakkında Bilgi, ve çok daha fazlası...
Fırında Levrek Tarifi

Fırında Levrek
2 adet temizlenmiş levrek balığı 2 adet kuru soğan 2 adet patates 1 adet limon zeytinyağı tuz, toz veya tane karabiber 2-3 adet defne yaprağı– Patates, soğan ve limonlar dilimlenir. Yağ ve tuz ile karıştırılır.
– Levrekler yıkanır ve üzerleri bıçakla yarılır. İçleri tuzlanır, yağlanır ve içlerine limon dilimleri yerleştirilir.
– Malzemelerin bir kısmı levreklerin altına gelecek şekilde tepsiye dizilir.
– Defne yaprakları ve tane karabiberler tepsiye yerleştirilir.
– 180 dereceye ayarlanmış fırında 20-25 dk pişirilir.
Kaynak: pratikevyemekleri . com
Yorumlar
0 yorum