57
okunma
okunma
Turşu Tarifleri, Pancar Turşusu Tarifi, Pancar Turşusu nasıl yapılır, Yapılışı Hakkında Bilgi, ve çok daha fazlası...
Pancar Turşusu Tarifi

Pancar Turşusu
7 adet küçük pancar 1 çay kaşığı tuz ( damak zevkinize kalmış ) 1 tatlı kaşığı şeker 1 Türk kahve fincanı sirke kaynamış kendi suyu 2 diş sarımsakpancarları ovalayarak güzelce yıkadıktan sonra alt ve üst uçlarını kesip üstünü geçecek kadar su içinde yumuşayana kadar haşlayın. Kabuklarını soyup doğradıktan sonra diğer malzemelerle birlikte kavanoza doldurun. Boş kalan kısmını haşlama suyuyla tamamlayın. 2 gün beklettikten sonra yemeye başlayabilirsiniz. Afiyet olsun
Kaynak: pratikevyemekleri . com
Yorumlar
0 yorum