84
okunma
okunma
Pilav Tarifleri, Etli İspanyol Pilavı Paella Tarifi, Etli İspanyol Pilavı Paella nasıl yapılır, Yapılışı Hakkında Bilgi, ve çok daha fazlası...
Etli İspanyol Pilavı Paella Tarifi

Etli İspanyol pilavınızın tarifi Pratik Ev Yemekleri’nden! Bu değişik lezzeti denemeden geçmeyin deriz..
Etli İspanyol Pilavının Malzemeleri:
1 çorba kaşığı margarin 300 g kuşbaşı et 100 g pirinç 200 g soğan 2 adet domates 150 g havuç 100 g yeşil sivri biber 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı kırmızı pul biber Yeterince karabiber ve suEtli İspanyol Pilavının Hazırlanışı:
Pilav tenceresinde margarini erittikten sonra ince kıyılmış soğanı, küçük küp şeklinde doğranmış havucu, ince kıyılmış yeşil sivri biberi, kıyılmış sarımsak ve dana etini ilave edin. Hafif ateşte zaman zaman karıştırarak, et suyunu salıp çekene kadar pişirin. Domates ve baharatları ilave edin. Domates etle iyice karışınca, tencereye pirinci döküp karıştırın. Üzerini örtecek kadar su koyup tencerenin kapağını kapatın. 20-25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.
Besin İçeriği (Kişi Başına)
324 kkal enerji 14.9 g toplam yağ 6.0 g doymuş yağ 6.6 g tekli doymamış yağ 2.3 g çoklu doymamış yağ 50 mg kolesterol 88 mg tuz 30 g karbonhidrat 17 g proteinEtli İspanyol pilavını denediniz mi?
Kaynak: pratikevyemekleri . com
Yorumlar
0 yorum