Dinle
Tavuk Tarifleri, Milföylü Baget Tarifi, Milföylü Baget nasıl yapılır, Yapılışı Hakkında Bilgi, ve çok daha fazlası...

Milföylü Baget Tarifi

Milföylü Baget Tarifi

Milföylü Baget

6 adet tavuk baget 6 adet milföy 1 yumurta sarısı Yarım çay kaşığı sirke Kekik, pulbiber, karabiber

İlk önce tavuklar tuz, su ve sirke ilavesiyle haşlanır.( Çok aşırı haşlamayın kemikten dökülmesin). Sonra milföyler dolaptan çıkarılıp erimesi sağlanır. Diğer tarafta soğuyan bagetlerden derileri ayrılır. Bagetler kurulanır. Eriyen milföylerin üzerine kekik, pulbiber ve karabiber veya istenilen baharat eklenmiş baget konur. Milföyün sivri köşesi folyolu kısma gelecek şekilde çapraz olarak bagete sarılır. Tutma yerine folyo sarıp, tepsiye dizilir . Milföyün üzerine yumurta sarısı sürülüp susam serpilir. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Sıcak servis yapılır. Afiyet olsun…


Kaynak: pratikevyemekleri . com

Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://tarifi.cevap.web.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 yorum

ilk yorumu yazın!